Logo-uri

  Logo-ul (sigla) este un element esential pentru identitatea unei firme. Logo-ul trebuie sa fie cat mai semnificativ domeniului de activitate al firmei si sa fie cat mai memorabil. Acesta apare pe cartile de vizita, in antetul documentelor, pe site-ul web, in pliante, oriunde apare numele societatii. Este important sa aveti un logo profesional, care sa exprime in numele societatii dumneavoastra exact ceea ce doriti (profesionalism, eleganta, seriozitate, dinamism).Un logo cu un design de calitate este mult mai usor tinut minte de catre clienti.

Pasi realizare logo:

1.Veti completa formularul de comanda la meniul “formular de comanda” apoi cu ajutorul numarului d-voastra veti primi un mesaj de confirmare si apoi veti fi sunat pentru a putea vorbi mai multe despre firma pe care o detineti si de faptul ca sunteti o persoana de incredere.

2.Voi realiza 3 exemple de sigle timp de 5 zile.

3. Dupa ce au trecut cele 5 zile veti primi o imagine cu cele 3 propuneri de logo-uri la adresa d-voastra de e-mail sau la reteaua de socializare: Facebook. Dupa ce ati vazut rezultatele, veti discuta cu mine despre alegerea facuta, va pot lasa timp de gandire cat doriti, va puteti decide cu prietenii, colegii, familia.

4. Dupa ce v-ati decis dar nu sunteti in totalitate multumit de logo-ul ales va pot face modificari nelimitate.

5. Urmeaza plata serviciului prin card( extrasul de cont il gasiti la meniul contact).

6. Dupa confirmarea platii veti primi o arhiva cu diferite fisiere atat pentru printare(pdf., tiff) dar si pentru web(PNG-24) dar si fisierele (ai. eps.) pentru eventuale modificari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: